Palvelut

Vaikuttavampaa viestintää

Intohimoni on puhuminen. Ja kuunteleminen. Sitähän se vuorovaikutus yksinkertaistettuna on. Koulutan ja valmennan parempia puhujia, parempia myyjiä, parempia vaikuttajia. Luon sisältöjä, jotka puhuttelevat, vaikka ne olisivatkin vain sanoja paperilla. Vahvistan asiakkaideni ääntä ja varmistan yhdessä heidän kanssaan, että se myös kuuluu ymmärrettävästi ja vaikuttavasti. Autan tuottamaan puhuttuja ja kirjoitettuja tekstejä, sekä esittämään ne niin, että viesti menee perille.

Valmentaja | Trainer

Sinulla on asiaa. Kuuntelet vastaanottajia, muotoilet viestisi sopivaksi ja asiasi ostetaan. Helppoa? Ei. Opeteltavissa? Kyllä.

Tule kuulluksi. Haluatko olla vähän vaikuttavampi, hallita elekieltäsi, tai tulla toimeen esiintymisjännityksen kanssa? Tarjoan osallistavia luentoja, kursseja, webinaareja ja henkilökohtaisiin tarpeisiin sovitettuja yksilövalmennuksia. Hion timanttisia sosiaalisia taitureita, arkielämän esiintyjiä ja oman elämänsä supersankareita, jotka haluavat valjastaa vahvuutensa täyteen potentiaaliinsa.

Puhuja | Speaker

Pidän innostavia key note -puheita seminaareissa, oppilaitoksissa, virtuaalitapahtumissa ja kaikkialla, missä kuulijat ovat koolla.

Toimiva vuorovaikutus vahvistaa yhteishenkeä ja organisaatioiden toimintaa. Taitava viestijä on itsevarma, tilanteeseen sopivalla asenteella toimiva aktiivinen kuuntelija, joka on aidosti läsnä ja kiinnostunut kuulijoistaan. Puheviestinnän osaaja menestyy myyntityössä ja vakuuttaa asiakkaat. Hän on arvostettu kollega, vaikuttava johtaja, sekä pidetty kaveri arkisissa kohtaamisissa. Karismaa voi kehittää.

Puheenaiheitani ovat:

1 Arkielämän esiintymistaidot – asenne, elekieli, äänenkäyttö, esiintymisjännitys

2 Vakuuttava vuorovaikutus – kehitä karsimaasi. Kuuntele ja tule kuulluksi

3 Vaikutusvaltainen johtaja – tunnista vahvuutesi, valjasta verkostot, ansaitse arvostus

4 Asiakaskohtaamisesta ostopäätökseen – henkilökohtaista myyntityö

Juontaja | Moderator

”Mirita on aurinkoinen persoona. Hän motivoi kuulijoitaan, vie viestin perille ja jättää hyvän mielen.

Nautin jokaisesta keikasta ja se näkyy yleisölle. Olen toiminut ammattijuontajana vuodesta 2006. Pidän tunnelman yllä, ohjelman kasassa ja varmistan, että asiakkaat viihtyvät. Moderoin seminaareja, webinaareja ja kansainvälisiä konferensseja. Juonnan gaaloissa, messuilla ja erilaisissa yritystilaisuuksissa pikkujouluista paneelikeskusteluihin. Omaan monipuolisen kokemuksen kameratyöskentelystä, äänityöstä, tapahtumatuotannosta sekä myynninedistämisestä.

”Mirita on tilannetajuinen sekä sanavalmis juontaja ja mestari organisoimaan tilaisuudet toimiviksi kokonaisuuksiksi. Huolellinen taustatyö takaa sen, että tapahtuman tavoitteet toteutuvat. Mirita on aito ja taidokas livejuontaja, eikä sormi ei mene suuhun yllättävissäkään tilanteissa. Hän haastattelee asiantuntevasti viihdealan osaajia, bisnesmaailman tekijöitä ja poliittisia päättäjiä – asiallisesti tai pilke silmäkulmassa, tilanteen mukaan.”

Kielet

Suomi, English, Svenska

Please contact me for further information.