Juontajaksi

Tilannetaju, asenne ja tehokas vuorovaikutus. Herätä mielenkiinto, kuuntele ja jätä hyvä mieli”

Vuorovaikutustaitojen merkitys kasvaa jatkuvasti. Hyvä vuorovaikutus parantaa yhteishenkeä ja vahvistaa ihmissuhteita. Vahvat verkostot tehostavat organisaatioiden toimintaa. Organisaatiot koostuvat ihmisistä, jotka organisoivat – vaikuttavat toisiinsa vuorotellen. Taitava vuorovaikuttaja on itsevarma, tilanteeseen sopivalla asenteella varustautunut aktiivinen kuuntelija, joka on aidosti läsnä ja kiinnostunut kuulijoistaan. Puheviestinnän osaaja menestyy myyntityössä ja vakuuttaa asiakaskohtaamisissa. Hän on arvostettu työpaikan sisäisessä tiimityöskentelyssä ja vaikuttava arkisissa esiintymistilanteissa. Valovoima tai karisma on vaikutusvaltaa, jonka kehittäminen lähtee läsnäolosta sekä toisten tarpeiden ja toiveiden huomioimisesta.


Vaikuttaja

Mirita on vakuuttava persoona, joka motivoi kuulijoitaan ja vie viestinsä perille. Asiantuntemus kumpuaa monialaisesta koulutuksesta ja työkokemuksesta: poliittisesta urasta eduskunnassa ja kunnallispolitiikassa, sekä vuodesta 2006 jatkuneesta juontajayrittäjän ja markkinoinnin & viestinnän kouluttajan työstä. Ammatillisen opettajan pätevyyden (qualified teacher) lisäksi Mirita on opiskellut kansainvälistä liiketaloutta (BBA), kulttuurien välistä viestintää, julkisjohtamista, ja hallintotieteiden maisteriksi (M.Sc. Admin.) hän valmistui tutkimuksellaan sosiaalisesta vaikutusvallasta sekä poliittisesta vallankäytöstä. Nyt hän tutkii yritysjohtamista ja suorittaa kauppatieteiden tohtorin (D.Sc. Business Admin.) tutkintoa.

Kielet

Suomi, EnglishSvenska

Juontaja | Moderator

Mirita on säteilevä ja nuorekas juontaja, jonka lavaenergiaa monialainen työura parantaa. Tyylikkyys, sanavalmius ja huolellinen valmistautuminen takaavat sen, että tilaisuudessa viihdytään ja tapahtuman tavoitteet toteutuvat. Tilannetajuinen juontaja on kotonaan lavalla ja ihmisten keskellä: messuilla, seminaareissa, gaaloissa, yritystapahtumissa sekä kulttuuritapahtumissa. Hän esiintyy samalla aitoudella TV:ssä ja radiossa.  Mirita on myös kokenut konferenssien moderaattori. Hän haastattelee asiantuntevasti viihdealan osaajia, bisnesmaailman tekijöitä ja poliittisia päättäjiä – asiapitoisesti tai pilke silmäkulmassa, tilanteen mukaan.

Puhuja | Speaker

  • Vakuuttava vuorovaikutus: kuuntele ja tule kuulluksi
  • Arkielämän esiintymistaidot – kehitä karismaasi
  • Eroon esiintymisjännityksestä
  • Löydä supervoimasi – sosiaalinen pääoma on arvokkain valuutta
  • Vaikutusvallan alta päätöksenteon päälle
  • What do you mean? Kulttuuri on asennekysymys
  • Henkilökohtainen myyntityö: keskity kohtaamaan asiakas oikein
  • Menestys on ihmissuhteellista: opi, yritä ja elä paremmin

Kouluttaja | Trainer

Mirita pitää eri pituisia luentoja ja kursseja oppilaitoksissa, yrityksissä, seminaareissa ja tapahtumissa. Saadaksesi lisätietoja, ota yhteyttä. Please contact me for further information.

Mirita Saxberg on uuden ajan lobbaaja: verkostoitunut juontaja, puhuja ja kouluttaja