Yrittäjä

Vaikuttavampaa viestintää

Intohimoni on puhuminen. Ja kuunteleminen. Sitähän se vuorovaikutus yksinkertaistettuna on. 

Koulutan ja valmennan parempia puhujia, parempia myyjiä, parempia vaikuttajia. Luon sisältöjä, jotka puhuttelevat, vaikka ne olisivatkin vain sanoja paperilla. Vahvistan asiakkaideni ääntä ja varmistan yhdessä heidän kanssaan, että se myös kuuluu ymmärrettävästi ja vaikuttavasti.

Valmentaja I Trainer

Sinulla on asia, jonka haluat välittää eteenpäin. Kuuntelet vastaanottajia, muotoilet viestisi heille sopivaksi ja myyt sen. Helppoa? Ei. Opeteltavissa? Kyllä. Tarjottimeltani löytyy luentoja, webinaareja ja asiakkaan tarpeisiin sovitettuja kursseja. Hion timanttisia myyjiä, vaikuttavia johtajia ja oman elämänsä supersankareita, jotka ovat kiinnostuneet valjastamaan omat vahvuutensa täyteen potentiaaliinsa.

Puhuja | Speaker

Hyvä vuorovaikuttaja on joukkueen paras pelaaja. Vuorovaikutus vahvistaa yhteishenkeä. Vahvat verkostot tehostavat organisaatioiden toimintaa. Organisaatiot koostuvat ihmisistä, jotka organisoivat – vaikuttavat toisiinsa vuorotellen. Taitava vuorovaikuttaja on itsevarma, tilanteeseen sopivalla asenteella varustautunut aktiivinen kuuntelija, joka on aidosti läsnä ja kiinnostunut kuulijoistaan. Puheviestinnän osaaja menestyy myyntityössä ja vakuuttaa asiakaskohtaamisissa. Hän on arvostettu kollega ja pomo sekä karismaattinen kaveri arkisissa esiintymistilanteissa. Valovoima on vaikutusvaltaa, jonka kehittäminen lähtee läsnäolosta, toisten ihmisten tarpeiden huomioimisesta ja oman arvonsa tunnistamisesta.

Puheenaiheitani:

1 Arkielämän esiintymistaidot – asenne, elekieli, äänenkäyttö, esiintymisjännitys

2 Vakuuttava vuorovaikutus – kuuntele ja tule kuulluksi

3 Vaikutusvaltainen johtaja – tunnista vahvuutesi, valjasta verkostot, ansaitse arvostus

4 Asiakaskohtaamisesta ostopäätökseen – henkilökohtaista myyntityö


Juontaja I Moderator

”Mirita on aurinkoinen persoona, joka motivoi kuulijoitaan ja vie viestin perille. Tyylikkyys, sanavalmius ja huolellinen valmistautuminen takaavat sen, että tilaisuudessa viihdytään ja tapahtuman tavoitteet toteutuvat. Tilannetajuinen juontaja on kotonaan lavalla ja ihmisten keskellä: messuilla, webinaareissa, seminaareissa, gaaloissa, yritystapahtumissa sekä kulttuuritapahtumissa. Hän esiintyy samalla aitoudella TV:ssä ja radiossa. Mirita on myös kokenut konferenssien moderaattori. Hän haastattelee asiantuntevasti viihdealan osaajia, bisnesmaailman tekijöitä ja poliittisia päättäjiä – asiapitoisesti tai pilke silmäkulmassa, tilanteen mukaan.

Asiantuntemus kumpuaa monialaisesta koulutuksesta ja työkokemuksesta: poliittisesta urasta eduskunnassa ja kunnallispolitiikassa, sekä vuodesta 2006 jatkuneesta juontajayrittäjän ja markkinoinnin & viestinnän kouluttajan työstä. Ammatillisen opettajan pätevyyden (qualified teacher) lisäksi Mirita on opiskellut kansainvälistä liiketaloutta (BBA), kulttuurien välistä viestintää, julkisjohtamista, ja hallintotieteiden maisteriksi (M.Sc. Admin.) hän valmistui tutkimuksellaan sosiaalisesta vaikutusvallasta sekä poliittisesta vallankäytöstä. Nyt hän tutkii yritysjohtamista ja valmistelee kauppatieteiden tohtorin (D.Sc. Business Admin.) väitöskirjaa.”

Kielet

Suomi, EnglishSvenska

Ota yhteyttä. Please contact me for further information.