Vaikuttavan viestinnän palvelut

Mirita Saxberg - Markkinoinnin ja viestinnän palvelut yli 20 vuoden kokemuksella. Luon suhteita ja kasvatan asiakkaideni liiketoimintaa. Vahvistan ihmisten ja yritysten ääntä. Tuotan sisältöjä, jotka puhuttelevat. Autan asiakkaitani tekemään vaikuttavampaa viestintää. Etsitkö juontajaa tapahtumaan tai moderaattoria seminaariin? Olen ammattijuontaja ja PR-toimija vuodesta 2006 - Mirita Marketing

Tervetuloa markkinointiosastolle!

Etsitkö vaikuttavuutta viestintään tai tehoa liiketoimintaan? Olemme täydellinen MATCH. Olen luova strategi ja rohkea sisällöntuottaja pettämättömällä pelisilmällä. Vahvistan brändien ääntä. Luon suhteita ja mieleenpainuvia kohtaamisia. Sisältöjä, jotka puhuttelevat. Supervoimani on kehittää yritysten ydinviestejä ja vaikuttaa sidosryhmiin – mitattavin tuloksin!

All in one – Miritalta saat:

– Tuoretta markkinoinnin ja viestinnän osaamista yli 20 vuoden ammattitaidolla.

– Monipuolisen kokemuksen eri toimialoista ja julkisesta päätöksenteosta.

– Valmennukset ja koulutukset opettajan osaamisella.

– Laajat verkostot valtuustoista valtioneuvostoon ja tapahtumatuottajista toimitusjohtajiin.

Rakastan keikkailua juontajana. Olen tilannetajuinen hyvän energian esiintyjä – ammattijuontaja vuodesta 2006. Moderoin kaikki yrityksesi tapahtumat, paneelikeskustelut, videotuotannot ja livestriimit. Osaava stage manager.

1. Strateginen markkinointiviestintä

Autan yrityksiä markkinointiviestinnän suunnittelussa ja halutun yritysmielikuvan toteutuksessa. Olen luotettava kumppani. Tehostan asiakaskokemusta ja vaikuttavuutta eri kanavissa. Luodaan yhdessä strategiat ja aktivoidaan tiimi tavoitteisiin. Tuotan kirjalliset ja kuvalliset sisällöt, luon markkinointimateriaalit ja varmistan että olet näkyvä Googlessa ja somessa – mitattavin tuloksin. Pyydä tarjous

digimarkkinointi · mainokset · copywriting · käännöstyöt · kampanjat

2. Valmennus

Tuletko kuulluksi? Jännittääkö julkinen puhuminen? Coutsaan luentoina, kursseina tai yksilövalmennuksina. Kehitetään arkielämän esiintymistaitoja yhdessä! Pyydä tarjous

vuorovaikutustaidot · puheviestintä · esiintymisjännitys

3. Juontaja | PR-toiminta

Edustan asiakkaitani hyvällä tilannetajulla ja luontevalla tyylillä. Luon suhteita ja varmistan, että sidosryhmien kohtaamiset onnistuvat.

Olen energinen ammattijuontaja vuodesta 2006 ja asiantunteva moderaattori seminaareissa, paneelikeskusteluissa ja kansainvälisissä konferensseissa. Voit luottaa, että luotsaan minkä tahansa tilaisuuden kaupallisista messuista firman virkistyspäiviin ja juhlaviin gaaloihin. Lue CV

Monipuolinen esiintymiskokemus lavajuonnoista, livestriimeistä, TV- ja nettituotannosta, äänityöskentelystä, mainosmallin työstä, tapahtumatuotannosta, hosting-palveluista ja myynninedistämisestä.

Edustan asiakkaitani hyvällä tilannetajulla ja luontevalla tyylillä. Luon suhteita ja varmistan, että sidosryhmien kohtaamiset onnistuvat.

Olen energinen ammattijuontaja tapahtumissa sekä asiantunteva moderaattori seminaareissa, paneelikeskusteluissa ja kansainvälisissä konferensseissa. Luotsaan minkä tahansa tilaisuuden kaupallisista messuista firman virkistyspäiviin ja juhlaviin gaalailtoihin.

Monipuolinen esiintymiskokemus lavajuonnoista, livestriimeistä, TV- ja nettituotannosta, äänityöskentelystä, mainosmallin työstä, tapahtumatuotannosta, hosting-palveluista ja myynninedistämisestä.

Soita, niin kuulet äänen! Tai kysy tarjous sähköpostitse. Katso yhteystiedot

Languages: FIN EN SWE

juontajapalvelut · yhteiskuntasuhteet · PR-toiminta · hosting · edustus

Searching for an influential moderator?

You found me! I’m professional speaker and hostess since 2006. I’m here to add value to any product or service, with more than 20 years of experience. Passionate about good customer service and interaction. Fluent in English.

Additionally, as an Entrepreneur since year 2006 I offer wide range of marketing communication services from copywriting and digimarketing to coaching in speech communications. I also produce commercials & marketing material and provide translation services: Finnish, English and Swedish.

I have MSc in Public Administration and Intercultural Communication with BBA in International Business. PhD researcher in Business and Leadership. Located in Helsinki. Please contact me for further information.

Miksi Mirita?

Olen rohkea markkinoinnin ja viestinnän tiennäyttäjä, joka yhdistää luovat ideat vahvaan bisnesosaamiseen eikä pelkää esiintyä. Sisukkaalla yrittäjän asenteella johdan jokaisen toimeksiannon sovittuihin tavoitteisiin. Sisälläni asuu myös hullutteleva copywriter.

Tunnen poliittisen päätöksenteon ja julkisen sektorin mekanismit erinomaisesti ja toimin osana laajoja suhdeverkostoja. Olen myös kuntapoliitikko. Ymmärrän liiketoiminnan eri alojen erityispiirteitä ja hahmotan kokonaisuudet helposti. Monipuolisena tekijänaisena olen perehtynyt satojen yritysten toimintaan.

Koulutuksen puolesta olen erikoistunut markkinointiin ja liiketoiminnan johtamiseen, kulttuurien väliseen viestintään sekä julkisjohtamiseen ja poliittiseen vaikutusvaltaan.

Parhaat palkinnot työstäni: tuhansien äänestäjien luottamus ja tyytyväisten asiakkaiden kiitokset, kun markkinointitoimenpiteet tai juontokeikat on viety maaliin. Ansiomerkki yrittäjyyden hyväksi tehdystä työstä ja palkinto digimarkkinoinnin kehittämisestä.

LUE CV YHTEYSTIEDOT