Viestintäpalvelut

Valmennus | Sisältöjen tuotanto ja markkinointiviestintä | Juontaja- ja moderointityöt

Luon sisältöjä, jotka puhuttelevat, vaikka ne olisivatkin vain sanoja paperilla. Vahvistan asiakkaideni ääntä. Autan tuottamaan puhuttuja ja kirjoitettuja tekstejä sekä esittämään ne ymmärrettävästi ja vaikuttavasti. Varmistetaan yhdessä, että viestisi menee perille!

Mirita Saxberg pitää mikrofonia ja haastattelee Henkka Hyppöstä

1. Vuorovaikutuksen valmennus | Coaching

Tule kuulluksi! Opi tiedostamaan äänen ja elekielen merkitys, kehitä omaa karismaasi ja tule toimeen esiintymisjännityksen kanssa.

Arjen kohtaamisissa ja työelämässä tarvitaan vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Pidän osallistavia luentoja, kursseja sekä puheviestinnän yksilövalmennuksia.

Koulutan parempia viestijöitä, parempia myyjiä, parempia vaikuttajia. Autan asiakkaitani puhumaan ja kuuntelemaan. Sitähän se vuorovaikutus yksinkertaistettuna on. Helppoa? Ei. Opittavissa? Kyllä.

2. Markkinointiviestintä ja sisällöntuotanto | Copywriting

Kaipaako some ja netti päivitystä? Artikkelin kirjoitus edessä, mutta paperi on tyhjä?

Tuotan sisältöjä puolestasi. 

Autan ihmisiä ja yrityksiä markkinointiviestinnän suunnittelussa ja digimarkkinoinnin toteutuksessa: mainokset, postaukset, sosiaalinen media, PR, internetsivut ja hakukoneoptimointi jne.

Missä kaipaat apua? You name it! Luodaan yhdessä tavoitteet ja seurataan niiden toteutumista. Aina on hyvä hetki kasvattaa tunnettuutta ja lisätä myyntiä!

3. Juontaja | Moderator

”Mirita on tilannetajuinen ja sanavalmis juontaja. Hän on mestari organisoimaan tilaisuudet toimiviksi kokonaisuuksiksi. Huolellinen taustatyö takaa sen, että tapahtuman tavoitteet toteutuvat. Hän haastattelee asiantuntevasti niin bisnesmaailman tekijöitä kuin poliittisia päättäjiä. Sopiva pilke silmäkulmassa tietenkin.”

Nautin jokaisesta keikasta ja se näkyy! Olen toiminut ammattijuontajana vuodesta 2006. Pidän ohjelman kasassa, tunnelman yllä ja varmistan, että asiakkaat viihtyvät. Juonnan erilaiset tilaisuudet messuista firman pikkujouluihin ja juhlaviin gaalailtoihin. Moderoin mm. seminaareja, paneelikeskusteluja sekä kansainvälisiä konferensseja.

Lavajuontojen lisäksi olen luonteva esiintyjä kameran edessä. Monipuolinen kokemus livestriimeistä, TV- ja nettiprojekteista, äänityöstä, mainos- ja valokuvamallin työstä, tapahtumatuotannosta ja myynninedistämisestä.

Kielet: suomi, svenska, English 

Searching for outstanding moderator and speaker?

You found me! I’m professional speaker and moderator since 2006. I’m passionate about good customer service and interaction. Additionally, I offer wide range of marketing communications services from copywriting and digimarketing to coaching in speech communications. Located in Helsinki. Please contact me for further information.