Viestintäpalvelut

Markkinointi & sisällöntuotanto | Valmennus | Juonnot ja moderointi

Varmistetaan yhdessä, että viestisi menee perille

Autan asiakkaitani tekemään vaikuttavampaa viestintää. Vahvistan ihmisten ja yritysten ääntä. Luon sisältöjä, jotka puhuttelevat.

Valmennan parempia vuorovaikuttajia. Autan kasvattamaan verkostoja ja tehostamaan suhdetoimintaa.

Ammattijuontaja vuodesta 2006. Markkinoinnin ja viestinnän palvelut 20 vuoden kokemuksella.


1. Markkinointi & sisällöntuotanto | Copywriting

Ulkoista yrityksesi markkinointi ja viestintä. Kirjoitanko myös puheet ja artikkelit puolestasi? Olen luotettava kumppani.

Autan markkinointiviestinnän suunnittelussa ja toteutuksessa. Tule huomatuksi perinteisissä medioissa ja diginä. Teen mm. mainoksia, sosiaalista mediaa, digimarkkinointia sekä PR- ja suhdetoimintaa.

Kaipaatko apua asiantuntijakirjoituksessa tai myyntipuheessa? Esitetään sanomasi ymmärrettävästi ja vaikuttavasti. Kasvatetaan brändin tunnettuutta ja lisätään myyntiä.

2. Valmennus | Coaching

Vakuuta kuulijat! Kehitä ääntä, elekieltä ja omaa karismaasi. Tule toimeen esiintymisjännityksen kanssa.

Arjen kohtaamisissa ja työelämässä tarvitaan vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Pidän osallistavia luentoja, kursseja sekä puheviestinnän yksilövalmennuksia. Koulutan parempia viestijöitä, parempia myyjiä ja parempia vaikuttajia.

Autan asiakkaitani puhumaan ja kuuntelemaan. Sitähän se vuorovaikutus yksinkertaistettuna on. Helppoa? Ei. Opittavissa? Kyllä.

3. Juontaja | Moderator

”Mirita on tilannetajuinen ja sanavalmis juontaja. Hän on mestari organisoimaan tilaisuudet toimiviksi kokonaisuuksiksi. Hän haastattelee asiantuntevasti niin bisnesmaailman tekijöitä kuin poliittisia päättäjiä. Sopiva pilke silmäkulmassa tietenkin.”

Juonnan ja hostaan tapahtumat kaupallisista messuista firman virkistyspäiviin ja juhlaviin gaalailtoihin. Olen kokenut moderaattori seminaareissa, paneelikeskusteluissa ja kansainvälisissä konferensseissa. Luonteva esiintyjä lavalla ja kameran edessä.

Pidän ohjelman kasassa ja varmistan, että asiakkaat viihtyvät. Huolellinen taustatyö takaa sen, että tapahtuman tavoitteet toteutuvat.

Monipuolinen kokemus livestriimeistä, TV- ja nettiprojekteista, äänityöskentelystä, mainosmallin työstä, tapahtumatuotannosta ja myynninedistämisestä.

Languages  

Searching for an outstanding moderator and hostess?

You found me! I’m professional speaker – hostess and moderator since 2006. I’m passionate about good customer service and interaction. Fluent in English. Additionally, I offer wide range of marketing communications services from copywriting and digimarketing to coaching in speech communications. Located in Helsinki. Please contact me for further information.